Այս ըմպելիքը չափազանց օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն պատրաստվում է կարմիր կաղամբից: Այն պարունակում է անտոցիդներ, որոնք օգտակար են օրգանզիմի համար: Կաղամբը պարունակում է մեծ քանակությամբ վիտամիններ և միներալներ:
Կարմիր կաղամբը իջեցնում է արյան ճնշումը, ամրացնում է անոթները, օրգանիզմից հանում է տոքսինները, մաքրում է լյարդը:
Կարմիր կաղամբի մեջ պարունակվող ֆիտոնցիդները պայքարում են տուբերկուլյոզի դեմ: Կարմիր կաղամբի կանոնավոր օգտագործումը նվազեցնում է կրծքի քաղցկեղով հիվանդանալու ռսկը: Կաղամբի տերևները բուժում են վերքերը, այրվածքները, հանում են գլխացավը, ամրացնում են եղունգները: Կաղամբի այս տեսակը արագացնում է նյութափոխանակությունը և կարգավորում է մարսողությունը:
Բաղադրիչներ
300 գ կարմիր կաղամբ
1 կանաչ խնձոր
1 ճաշի գդալ թարմ ռեհան
1 ճաշի գալ թարմ անանուխ
Պատրաստման եղանակը
Բոլոր բաղադրիչները մանրացնել և հարել բլենդերի օգնությամբ, մինչև ստացվի հեղուկ զանգված: Ընունել օրը 2 անգամ մեկական բաժակ ուտելուց առաջ:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց՝ Goodinfo-ն