Այս ըմպելիքը  չափազանց օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն պատրաստվում է կարմիր կաղամբից: Այն պարունակում է անտոցիդներ, որոնք օգտակար են օրգանզիմի համար: Կաղամբը պարունակում է մեծ քանակությամբ վիտամիններ և միներալներ:

Կարմիր կաղամբը իջեցնում է արյան ճնշումը, ամրացնում է անոթները,  օրգանիզմից հանում է տոքսինները, մաքրում է լյարդը:

Կարմիր կաղամբի մեջ պարունակվող  ֆիտոնցիդները  պայքարում են տուբերկուլյոզի դեմ:  Կարմիր կաղամբի կանոնավոր օգտագործումը  նվազեցնում է կրծքի քաղցկեղով հիվանդանալու ռսկը: Կաղամբի տերևները բուժում են վերքերը, այրվածքները, հանում են գլխացավը, ամրացնում են եղունգները: Կաղամբի այս տեսակը արագացնում է նյութափոխանակությունը և կարգավորում է մարսողությունը:


Բաղադրիչներ

300 գ կարմիր կաղամբ

1 կանաչ խնձոր

1 ճաշի գդալ թարմ ռեհան

1 ճաշի գալ թարմ անանուխ

Պատրաստման եղանակը

Բոլոր բաղադրիչները մանրացնել և հարել բլենդերի օգնությամբ, մինչև ստացվի հեղուկ զանգված: Ընունել օրը  2 անգամ  մեկական բաժակ ուտելուց առաջ:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց՝ Goodinfo-ն

loading...