Բժիշկ Յոհաննա Բուդվիգը ամբողջ կյանքում ուսումնասիրել է օնկոլոգիական հիվանդություններ,փորձել է հասկանալ քաղցկեղի առաջացման պատճառները և վերջապես գտնել դրա բուժման եղանակը:

Նա մշակել է սննդակարգ հատուկ քաղցկեղով հիվանդ մարդկանց համաև:Այս սննդակարգը ստացել է արժանի գնահատական բազմաթիվ մասնագետների կողմից:Փաստորեն կտավատի ձեթն ու կաթնաշոռը քաղցկեղի ամենալավ բուժման տարբերակն է:

Անգամ առողջ մարդու համար ասյ սննդակարգը շատ մեծ օգուտ կտա:

Բազմաթիվ հետազոտւթյունների արդյունքում Բուդվիգը որոշեց ստեղծել մի սննդակարգ,որը կվերականգներ թթվածնի բավարար քանակը արյան մեջ և կվերացներ պաթոլոգիան:

Սննդակարգը քաղցկեղի դեպքում.

Նրա հետազոտությունները ցույց էին տվել,որ արյունը ամենահզոր ուժն է քաղցկեղի դեմ պայքարելու համար:Այս սննդակարգը պետք է օգներ հարստացնել արյունը թթվածնով և այս ճանապարհով պայքարել քաղցկեղի դեմ:

Նա պնդում էր,որ կան շատ ճարպաթթուներ,որոնց բացակայությունը օրգանիզմում հանգեցնում է թթվածնի պակասի և օրգանիզմի որոշ գործառույթների խանգարման:

Բուդվիգի հակաքաղցկեղային համակարգը կազմված է 2 փուլից: Առաջին փուլը դա կաթնաշոռով և կտավատի ձեթով բուժումն է,իսկ երկրորդը`սննդակարգը:Թթվածնով հարուստ սնունդ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է 150 գ. կաթնաշոռ,5 ճ.գ. կտավատի ձեթ, 3 ճ.գ. կտավատի մանրացված սերմեր և 1 թ.գ. մեղր:

Պատրաստման եղանակ

  1. Խառնել կաթնաշոռն ու կտավատի ձեթը այնքան, մինչև դառնա համասեռ նյութ:Եթե ձեթը չի լուծվում,ապա ավելացնել մի քանի ճ.գ. կաթ:
  2. կտավատի մանրացրած սերմերը ավելացնել ստացված խառնուրդի մեջ:Պետք չէ գնել աղացած սերմեր, կամ նախորոք աղալ դրանք,շատ կարևոր է,որ աղացած սերմերը թարմ լինեն:
  3. Խառնուրդին ավելացնել 1 թ.գ. մեղր և լավ խառնել:

Պատրաստելուց հետո այն անմիջապես պետք է ընդունել:Խառնուրդը կարելի է պահել ընդամենը 20 րոպե:Չի կարելի այն պատրաստել նախորոք և դնել սառնարան:Նման դեպքում ոչ մի դրական արդյունք չի լինի:

Երկրորդ փուլը դա սննդակարգն է: Բժիշկը խորհուրդ է տալիս հետևյալը`

  1. հրաժարվել կենդանական ճարպերից
  2. սովորել չօգտագործել շաքար
  3. օրական 3 անգամ տաք թեյ խմել.կարելի է օգտագործել մեղր շաքարի փոխարեն:
  4. չօգտագործել կարագ և մարգարին
  5.  նվազագույնի հասցնել դեղամիջոցների ընդունումը
  6. ընդունել քլորոֆիլով հարուստ սնունդ և խմել շատ կանաչ հեղուկներ
  7. ամեն օր օգտագործել C վիտամին
  8. ամեն օր օգտագործել 1 թ.գ. բնական կոկոսի յուղ
  9. խուսափել սոյա պարունակող սննդից,իսկ աղից առհասարակ հրաժարվել

Նյութը հրապարակման պատրաստեց Haytimes.ru֊ն

loading...