Բժիշկ Յոհաննա Բուդվիգը ամբողջ կյանքում ուսումնասիրել է օնկոլոգիական հիվանդություններ,փորձել է հասկանալ քաղցկեղի առաջացման պատճառները և վերջապես գտնել դրա բուժման եղանակը:
Նա մշակել է սննդակարգ հատուկ քաղցկեղով հիվանդ մարդկանց համաև:Այս սննդակարգը ստացել է արժանի գնահատական բազմաթիվ մասնագետների կողմից:Փաստորեն կտավատի ձեթն ու կաթնաշոռը քաղցկեղի ամենալավ բուժման տարբերակն է:
Անգամ առողջ մարդու համար ասյ սննդակարգը շատ մեծ օգուտ կտա:
Բազմաթիվ հետազոտւթյունների արդյունքում Բուդվիգը որոշեց ստեղծել մի սննդակարգ,որը կվերականգներ թթվածնի բավարար քանակը արյան մեջ և կվերացներ պաթոլոգիան:
Սննդակարգը քաղցկեղի դեպքում.
Նրա հետազոտությունները ցույց էին տվել,որ արյունը ամենահզոր ուժն է քաղցկեղի դեմ պայքարելու համար:Այս սննդակարգը պետք է օգներ հարստացնել արյունը թթվածնով և այս ճանապարհով պայքարել քաղցկեղի դեմ:
Նա պնդում էր,որ կան շատ ճարպաթթուներ,որոնց բացակայությունը օրգանիզմում հանգեցնում է թթվածնի պակասի և օրգանիզմի որոշ գործառույթների խանգարման:
Բուդվիգի հակաքաղցկեղային համակարգը կազմված է 2 փուլից: Առաջին փուլը դա կաթնաշոռով և կտավատի ձեթով բուժումն է,իսկ երկրորդը`սննդակարգը:Թթվածնով հարուստ սնունդ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է 150 գ. կաթնաշոռ,5 ճ.գ. կտավատի ձեթ, 3 ճ.գ. կտավատի մանրացված սերմեր և 1 թ.գ. մեղր:
Պատրաստման եղանակ
- Խառնել կաթնաշոռն ու կտավատի ձեթը այնքան, մինչև դառնա համասեռ նյութ:Եթե ձեթը չի լուծվում,ապա ավելացնել մի քանի ճ.գ. կաթ:
- կտավատի մանրացրած սերմերը ավելացնել ստացված խառնուրդի մեջ:Պետք չէ գնել աղացած սերմեր, կամ նախորոք աղալ դրանք,շատ կարևոր է,որ աղացած սերմերը թարմ լինեն:
- Խառնուրդին ավելացնել 1 թ.գ. մեղր և լավ խառնել:
Պատրաստելուց հետո այն անմիջապես պետք է ընդունել:Խառնուրդը կարելի է պահել ընդամենը 20 րոպե:Չի կարելի այն պատրաստել նախորոք և դնել սառնարան:Նման դեպքում ոչ մի դրական արդյունք չի լինի:
Երկրորդ փուլը դա սննդակարգն է: Բժիշկը խորհուրդ է տալիս հետևյալը`
- հրաժարվել կենդանական ճարպերից
- սովորել չօգտագործել շաքար
- օրական 3 անգամ տաք թեյ խմել.կարելի է օգտագործել մեղր շաքարի փոխարեն:
- չօգտագործել կարագ և մարգարին
- նվազագույնի հասցնել դեղամիջոցների ընդունումը
- ընդունել քլորոֆիլով հարուստ սնունդ և խմել շատ կանաչ հեղուկներ
- ամեն օր օգտագործել C վիտամին
- ամեն օր օգտագործել 1 թ.գ. բնական կոկոսի յուղ
- խուսափել սոյա պարունակող սննդից,իսկ աղից առհասարակ հրաժարվել
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Haytimes.ru֊ն