Այս բուժիչ և օգտակար բաղադրատոմսի համար պահանջվող բաղադրիչներն են հնդկաձավարը, հունական ընկույզը և մեղրը:

Ի՞նչ պետք է անել

Մեկ բաժակ հնդկաձավարն անհրաժեշտ է մանրակրկիտ  աղալ սրճաղացով, որ դառնա միատարր: Չի կարելի այն փոխարինել հնդկաձավարի ալյուրով, որովհետև նրանում չկան այն օգտակար կոմպոնենտները, որոնք պարունակվում են հնդկաձավարի կեղևում: Մեկ բաժակ ընկույզն անցկացնել մսաղացով: Այս երկու բաղադրիչների վրա լցնել մեղր  և լավ խառնել:

Պատրաստի խառնուրդը պետք է ընդունել 1 ճ/գ-ից օրական 3 անգամ՝ ուտելուց առաջ, 1 ամսվա ընթացքում:Պահպանել սառնարանում, ապակե տարայի մեջ:

  1. Ցանկության դեպքում կարելի է ավելացնել այս խառնուրդին աղացած ծիրանաչիր կամ չամիչ՝ նրանց համար, ովքեր սրտի հետ խնդիրներ ունեն:
  2. Շաբաթվա մեջ մեկ օր կերեք միայն նշված բաղադրությամբ խառնուրդը՝ չընդունելով այլ սնունդ, բացի ջրից:
  3. Կատարեք սա 6 անգամ, այսինքն՝ 6 շաբաթ: Այնուհետև 1 ամսից կրկնեք բուժումը:

Այս բաղադրատոմսի հետ կապված որևէ հակացուցումներ չկան, բացառությամբ  մեղրի հանդեպ ալերգիա ունեցողների:

Այս էլիքսիրի կուրսն ընդունելուց հետո դուք կզգաք, թե որքան առույգ և առողջ եք դարձել:

Արդեն առաջին կուրսից հետո վահանաձև գեղձը կփոքրանա, իսկ երկրորդ կուրսն անցնելուց հետո վերջնականապես կազատվեք դրանից:

Կատարեք ՈՒՁՀ. վահանաձև գեղձը կլինի նորմայում:

Աղբյուր՝ Armpost

loading...