Բաղադրիչներ

  1. Կաթնաշոռ – 100 գ
  2. Շոկոլադ – 20 գ
  3. Կակաո – 2 ճ/գ
  4. Թթվասեր – 1 ճ/գ
  5. Շաքարի փոշի – 2 ճ/գ
  6. Վանիլին – 1 թ/գ
  7. Չիր – 0.5 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խառնել կաթնաշոռը, շաքարի փոշին, վանիլինը, կակաոն և չիրը:
  2. Ավելացնել թթվասեր և խառնել մինչև միասեռ զանգված ստանալը:
  3. Միջին քերիչով անցկացնել շոկոլադը:
  4. Կաթնաշոռից գնդիկներ ձևավորել և թավալել շոկոլադի մեջ:

Աղբյուր

 
 
loading...