Խրթխրթան, կարմիր, անուշաբույր ձողիկները պատրաստվում են շատ արագ, առանց ավելորդ ջանքերի:
Բաղադրիչներ
1 հատ լավաշ
2 ձու
2 պճեղ սխտոր
150 գ պանիր
Կանաչի ըստ ճաշակի
Աղ, պղպեղ ըստ ճաշակի
Կարագ տապակելու համար
Պատրաստման եղանակը
Պանիրը կտրատել ձողիկների տեսքով: Սխտորը, կանաչին մանրացնել և խառնել:
Ձվերը հարել և համեմել աղով:
Լավաշը կտրատել 8-10 սմ երկարությամբ և 10-12 սմ լայնությամբ ուղղանկյունների:
Ուղղանկյան եզրին դնել պանիրի ձողիկը, վրան լցնել սխտորն ու կանաչին և գլանաձև խնամքով ոլորել: Ստացված ռուլետները թաթախել ձվի մեջ և տակապել կարագով երկու կողմից:
Մատուցել թթվասերով կամ նախընտրած սոսուսով:
Բարի ախորժակ
Նյութը հրապարակման պատրաստեց՝ Goodinfo-ն
loading...