Բաղադրամասեր 2 բաժակ թթվասերին ՝ 2 բաժակա շաքարավազ, 0.5 կգ կարագ, 1թգ. սոդա, 5 հատ ձու, 2 տուփ խտացրած կաթ, շոկոլադ և ալյուր:

 

Պատրաստման եղանակը 100 գր. կարագը լավ հարել, 3 ձուն և 1 բաժակ շաքարավազը լավ հարել, ավելացնել 2 բաժակ թթվասեր` 1 թգ. սոդայով և այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ խմոր:


Բոլորը միասին լավ խառնել, քսել շերտերին: Վրան քերել շոկոլադե սալիկ:Բաժանել 7 գնդի: Թխել առանձին-առանձին: Կրեմը պատրաստելու համար հարկավոր է ՝ 2 տուփ խտացրած կաթը 2 ժամ եռացնել, 2 ձվի դեղնուցը 1 բաժակ շաքարավազով հարել: 400 գր. կարագը փափկեցնել, լավ հարել:

loading...