Ձեզ ենք ներկայացնում սոլյանկայի իդեալական բաղադրատոմս: 

Սա իսկապես յուրահատուկ բաղադրատոմս է,որից օգտվում են անգամ ամենալավ ռեստորանների խոհարարները!

 

Բաղադրատոմս/3 լ,/

  • 300-500 գ. մսային տեսականի/5 տեսակ/
  • 400 գ. տավարի միս
  • 200 գ. թթու վարունգ
  • 150 գ. սոխ
  • 3 ճ.գ. թթու դրած կապար
  • 5 ճ.գ. տոմատ
  • 3 հատ դափնու տերև
  • ձիթապտուղ, սև պղպեղ, կանաչի, լիմոն
  • բուսական յուղ
 

Պատրաստման եղանակ

  1. Խաշել միսը և կտրատել:
  2. Երշիկը,խոզապուխտը,նրբերշիկը շերտերով կտրատել:
  3. Սոխը կլոր կտրատել,իսկ թթու վարունգը`քառակուսի:
  4. Միսը խաշել,ավելացնել սոխ,վարունգ,կրկին խաշել,եռացնել 10 րոպե:
  5. Ավելացնել ձիթապտուղ,դաձնու տերև, թթու դրած կապար.տոմատ, և կրկին եռացնել:
  6. Մատուցել լիմոնի և թթվասերի հետ,վրան լցնել կանաչի:

Բարի ախորժակ!

Նյութը հրապարակման պատրաստեց` Haytimes.ru -ն

loading...