Կիվիից պատրաստվող մուրաբան շատ համեղ է, օգտակար և տեսքն էլ չափազանց գրավիչ ու հեքիաթային, սա իսկական նվեր է քաղցրի ու կիվիի սիրահարների համար:
Բաղադրիչներ
- Կիվի 5 հատ
- Բանան – 1 հատ
- Ժելատին 1 թ. գդալ
- Շաքարավազ 220 գ
- Կես կիտրոնի թարմ քամված հյութ:
Պատրաստման եղանակը
Կիվին և բանանը մանրացնել և թեթևակի տրորել: Ավելացնել շաքարավազը ժելատինը և ավ խառնել:
Դնել կրակին 5-7 րոպե և լցնել ապակե տարաներ մեջ:
Համոզված եղեք, որ այս մուրաբայի համը և տեսքը կզարմացնի ընտանիքի անդամներին և հյուրերին:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց՝ Goodinfo-ն
loading...