Կիվիից պատրաստվող մուրաբան շատ համեղ է, օգտակար և տեսքն էլ չափազանց գրավիչ ու հեքիաթային, սա իսկական նվեր է քաղցրի ու կիվիի սիրահարների համար:

Բաղադրիչներ

  • Կիվի 5 հատ
  • Բանան – 1 հատ
  • Ժելատին 1 թ. գդալ
  • Շաքարավազ 220 գ
  • Կես կիտրոնի թարմ քամված հյութ:

 

Պատրաստման եղանակը

Կիվին և բանանը մանրացնել և թեթևակի տրորել: Ավելացնել  շաքարավազը ժելատինը և ավ խառնել:

Դնել կրակին 5-7 րոպե և  լցնել ապակե տարաներ մեջ:

Համոզված եղեք, որ այս մուրաբայի համը և տեսքը կզարմացնի ընտանիքի անդամներին և հյուրերին:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց՝ Goodinfo

loading...