Այս բաղադրատոմսով ընդամենը 15 րոպեի ընթացքում կարելի է խտացրած կաթ պատրաստել:

Բաղադրիչներ

  • 200 գ կաթ
  • 200 գ շաքարավազ
  • 20 գ կարագ


Վերցնել կրակից: Տաք վիճակում  զանգվածը ջրիկ է, սակայն սառչելուն զուգընթաց  սկսում է պնդանալ:Վերցնել բարձր եզրերով կաթսա և լցնել վերը թվարկված բաղադրիչները: Դնել կրակին, հենց սկսի եռալ, կրակը թեժացնել և եփել ևս 10 րոպե:

Լցնել հարմար տարայի մեջ և դնել սառնարանը մի քանի ժամով:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց՝  Goodinfo

loading...