Այս բաղադրատոմսը արժի փակցնել ձեր պատին, որ չմոռանաք: Այն փրկել է հարյուրավոր կյանքեր:
Բնական մեղրը օժտված է հզոր հակաբակտերիալ հատկություններով, որոնք գերազանց պայքարում են ինֆեկցիոն հիվանդությունների դեմ:
Երբ դուք խառնում եք սոդան և մեղրը, դուք ստանում եք մի կոմբինացիա, որը ստեղծում է ձեր օրգանիզմում ալկալային միջավայր, հետևաբար քաղցծեղային բջիջները այս դեպքում չեն կարող զարգանալ:
Քաղցկեղային բջիջները զարգանում են, երբ ձեր օրգանիզմի միջավայրը բավականաչափ թթվային է և դուք շատ եք օգտագործում ռաֆինացված շաքար, որով էլ այդ բջիջները սնվում են:
Այս խառնուրդը կկարգավորի рН մակարդակը, որպեսզի պահի այն ալկալային միջավայրում և կանգնեցնի քաղցկեղային բջիջների աճը:
Ահա ինչպես է պետք այս 2 բաղադրիչները համակցել, որպեսզի վերացնեք քաղցկեղային բջիջները:
Բաղադրիչները
- Կերակրի սոդա— 1 թ/գ
- Մեղր — 1 ճ/գ
- Այսինքն՝ սոդան և մեղրը պետք է լինեն 1:3 հարաբերակցությամբ:
Պատրաստումը
- Որպեսզի միանգամից շատ պատրաստեք այս միջոցից, դուք կարող եք խառնել 4 թ/գ կերակրի սոդային 4 ճ/գ մեղր:
- Հասցրեք խառնուրդը եռման աստիճանի՝ եփելով 5-10 րոպե թույլ կրակի վրա:
Ընդունումը
- Ընդունեք 1թ/գ այս խառնուրդից՝ օրական 1-3 անգամ:
- Ընդունեք այն 2 ամիս շարունակ:
- Ցանկալի է ընդունել այս միջոցը սնվելուց առաջ:
Բացի այդ, որպեսզի արդյունքն ավելի լավ լինի, անհրաժեշտ է փոխել սննդակարգը: Բացառեք վերամշակված և ռաֆինացված սնունդը, որը կարող է բարձրացնել ձեր օրգանիզմի թթվայնությունը և մեծացնել քաղցկեղային բջիջների զարգացման վտանգը:
Աղբյուր՝ Blognews.am