Բաղադրիչներ
Ձուկ
Ձու
Սոխ
Լոլիկ
Պանիր
Բուսայուղ
Աղ, պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Կտրատել ձուկը և տապակել թավայի մեջ:
Շարել ջեռոցի տապակի մեջ, աղ և պղպեղ ցանել:
Եփված ձուն օղակաձև կտրատել:
Օղակաձև կտրատել սոխը և տապակել: Ձկան կտորների վրա շարել օղակաձև կտրատված ձուն, վրայից՝ լոլիկը և սոխը: Վրան մայոնեզ քսել և քերած պանիր շաղ տալ:
Դնել ջեռոցը՝ մինչև պանրի լրիվ հալչելը:
loading...