Ցանկացած այգեգործ գիտի , որ դանդուռը  շատ  համառ և արագ տարածվող բույս է:  Որքան էլ  պոկես,   այնքան  շատ է աճում և  շուրջ 25 տարի կարող է աճել: Բայց դանդուռը ունի շատ օգտակար հատկություններ  և հենց դանդուռի շնորհիվ կարելի է ազատվել մի շարք առողջոկան խնդիրներից:

Դանդուռը պարունակում է շատ վիտամիններ, հատկապես վիտամին А և օգտակար ճարպաթթուներ, նույնիսկ, երկաթ և կալցիում:

Դանդուռը  նպաստում է սիրտ-ամոթային համակարգի լավ աշխատանքին: Այն  խորհուրդ է տրվում  հատկապես հիպերակտիվ երեխաներին նյարդային համակարգը հանգստացնելու համար:

Դանդուռի պատրաստման տարբեր եղանակներ կան, այն հիանալի է համադրվում մսային  և ձկնային ուտեստների հետ:

Դանդուռը շատ հեշտ է պատրաստվում: Այն պետք է լավ լվանալ, թեթևակի խաշել, համեմել քացախով,սխտորով, աղով, կարելի է ցողել բուսայուղով:

Դանդուռը կարելի է տապակել:

Իսկ դուք ինչպե՞ս եք այն օգտագործում, եթե դժվար չէ կիսվեք ձեր բաղադարտոմսով:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց` Goodinfo

loading...