Այս 5 համեմունքները չեզոքացում են կեֆեինի բացասական ազդեցությունը օրգանիզմի վրա և ստիպում սուրճին աշխատել մեր օգտին։
Սև պղպեղ
Այս հրաշք համեմունքը ուժեղ մաքրում է աղիքային տրակտը, վերացնում է տոքսիները, բարելավվում նյութափոխանակությունը, խթանում է ստամոքսի լավ աշխատանքին, ինչպես նաև համարվում է հզոր հակասեպտիկ միջոց։ Ավելացրեք այն տաք սուրճին 1-2 հատիկ և թողեք սառի։
Հիլ
Ունի հանգստացնող ազդեցություն։ Ամրացնում է ստամոքսը։ Խորհուրդ է տրվում ավելացնել սուրճին հիլի թարմ փոշին։ Հաղորդում է սուրճին յուրահատուկ բույր, շնորհիվ եթերային յուղերի:
Մեխակ
Խթանում է արյան շրջանառությանը և նվազեցնում արյան ճնշումը։ Մեխակի եթերային յուղը հաղորդում է սուրճին բույր, որը օգնում է նվազեցնել կոֆեինի բացասական ազդեցությունը։ Ավելացրեք տաք սուրճին մեկ գլուխ մեխակ և թողեք սառի։
Դարչին
Նվազեցնում է սուրճի թթվային ազդեցությունը օրգանիզմի վրա։ Սուրճը պատրաստելուց կարելի է ավելացնել դարչնի փոշի կամ ամբողջական ձողիկ, պարզապես գցելով այն տաք սուրճի մեջ։
Կաճապղպեղ
Ունի հանգստացնող ազդեցություն նյարդային համակարգի վրա, ունակ է վերացնել ցավերը, խթանում է ստամոքսային տրակտի լավ աշխատանքին։ Սուրճ եփելուց կարելի է ավելացնել մի փոքր կոճապղպեղի փոշի կամ փոքրիկ կտոր թարմ արմատ։
Զգուշացում. Ցանկացած առողջական խնդրի դեպքում անպայման դիմեք բժշկի: Հնարավոր է ձեզ մոտ շատ բարդացած հիվանդություն է , որի բուժման համար անհրաժեշտ կլինի խիստ և երկարատև բուժում: Ժողովրդական միջոցներ կիրառելուց առաջ նախապես խորհրդակցեք մասնագետի հետ