Այս 5 համեմունքները չեզոքացում են կեֆեինի բացասական ազդեցությունը օրգանիզմի վրա և ստիպում սուրճին աշխատել մեր օգտին։

Սև պղպեղ

Այս հրաշք համեմունքը ուժեղ մաքրում է աղիքային տրակտը, վերացնում է տոքսիները, բարելավվում նյութափոխանակությունը, խթանում է ստամոքսի լավ աշխատանքին, ինչպես նաև համարվում է հզոր հակասեպտիկ միջոց։ Ավելացրեք այն տաք սուրճին 1-2 հատիկ և թողեք սառի։

Հիլ

Ունի հանգստացնող ազդեցություն։ Ամրացնում է ստամոքսը։ Խորհուրդ է տրվում ավելացնել սուրճին հիլի թարմ փոշին։ Հաղորդում է սուրճին յուրահատուկ բույր, շնորհիվ եթերային յուղերի:

 

Մեխակ

Խթանում է արյան շրջանառությանը և նվազեցնում արյան ճնշումը։ Մեխակի եթերային յուղը հաղորդում է սուրճին բույր, որը օգնում է նվազեցնել կոֆեինի բացասական ազդեցությունը։ Ավելացրեք տաք սուրճին մեկ գլուխ մեխակ և թողեք սառի։

Դարչին

Նվազեցնում է սուրճի թթվային ազդեցությունը օրգանիզմի վրա։ Սուրճը պատրաստելուց կարելի է ավելացնել դարչնի փոշի կամ ամբողջական ձողիկ, պարզապես գցելով այն տաք սուրճի մեջ։

Կաճապղպեղ

Ունի հանգստացնող ազդեցություն նյարդային համակարգի վրա, ունակ է վերացնել ցավերը, խթանում է ստամոքսային տրակտի լավ աշխատանքին։ Սուրճ եփելուց կարելի է ավելացնել մի փոքր կոճապղպեղի փոշի կամ փոքրիկ կտոր թարմ արմատ։

 

Զգուշացում. Ցանկացած առողջական խնդրի դեպքում  անպայման դիմեք բժշկի: Հնարավոր է ձեզ մոտ շատ բարդացած հիվանդություն է , որի բուժման համար  անհրաժեշտ կլինի խիստ և երկարատև բուժում: Ժողովրդական միջոցներ կիրառելուց առաջ նախապես խորհրդակցեք մասնագետի հետ

 
 
loading...