Բաղադրիչներ

սունկ շամպինիոն — 10-12 հատ

լոլիկ — 1 հատ տաքդեղ — 1-2 հատ

(կանաչ) մաղադանոս — 5-6 ճյուղ

աղ — 1 թ/գդ

պղպեղ սև — 0,5 թ/գդ

ձիթայուղ — 2 ճ/գդ

պանիր — 50 գր

Պատրաստման եղանակ

Սունկը լվանում, կեղևազրկում ենք,

հետո կտրում ենք ոտիկներն ու փոսիկ փորում:

Ոտիկներն անցկացնում ենք քերիչով:

Մնացած բոլոր բաղադրիչները կտրատում ենք,

լցնում քերիչով անցկացրած ոտիկների վրա և խառնում ենք:

Լցոնում ենք սնկերը և 15 րոպեով

տեղափոխում նախօրոք 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցը:

Այդ ընթացքում քերիչով անցկացնում ենք պանիրը:

Սնկերը հանում ենք, վրան լցնում պանիրն ու կրկին տեղափոխում ջեռոց՝

այս անգամ 10 րոպեով:

Աղբյուր՝ Առաջին ինֆո

loading...