Բաղադրամասեր
- 300 գ հորթի մսին ՝
- 200 գ կարմիր լոբի,
- երկու հատ կանաչ պղպեղ,
- մեկ հատ կարմիր պղպեղ,
- 2 հատ փոքր վարունգ,
- 1 գլուխ սոխ,
- ձիթայուղ,
- մաղադանոսն ու աղն՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Սոխը կտրատել, թեթևակի տապակել բուսայուղով: Ավելացնել պղպեղները, մի փոքր տապակել:Հորթ միսը խաշել, երկարավուն ու բարակ կտրատել: Նույն չափի ձողիկներով կտրատել պղպեղներն ու վարունգը:
Եփել լոբին: Զանգվածին խառնել միսը, լոբին, լցնել ամանի մեջ:
Ավելացնել վարունգը, աղ անել, զարդարել կանաչիով:
Նյութի աղբյուր՝ xohanoc.am
loading...