Բաղադրամասեր

  • 300 գ հորթի մսին ՝
  • 200 գ կարմիր լոբի,
  • երկու հատ կանաչ պղպեղ,
  • մեկ հատ կարմիր պղպեղ,
  • 2 հատ փոքր վարունգ,
  • 1 գլուխ սոխ,
  • ձիթայուղ,
  • մաղադանոսն ու աղն՝ ըստ ճաշակի

 

Պատրաստման եղանակը


Սոխը կտրատել, թեթևակի տապակել բուսայուղով: Ավելացնել պղպեղները, մի փոքր տապակել:Հորթ միսը խաշել, երկարավուն ու բարակ կտրատել: Նույն չափի ձողիկներով կտրատել պղպեղներն ու վարունգը:

Եփել լոբին: Զանգվածին խառնել միսը, լոբին, լցնել ամանի մեջ:

Ավելացնել վարունգը, աղ անել, զարդարել կանաչիով:

 

Նյութի աղբյուր՝ xohanoc.am

loading...