Այս հեշտ,համեղ,նուրբ բիսկվիթային տորթը շատ կուրախացնի ձեր հարազատներին և դուր կգա հյուրերին:
Բիսկվիթի բաղադրատոմս
- 120 գ. ալյուր
- 4 ձու
- 120 գ. շաքար
- 1/4 թ.գ. վանիլին
- 1 թ.գ. փխրեցուցիչ
- մի պտղունց աղ
- կակաոյի փոշի/վրան լցնելու համար/
Կրեմի բաղադրատոմս
- 200 գ. կաթնաշոռ 9-15 % յուղայնությամբ
- 100-200 գ. շաքար
- 250 մլ. սերուցք 33 % յուղայնությամբ
- 1/4 թ.գ. վանիլին
Պատրաստման եղանակ
- Հարել ձվերը ավելացնելով 120 գ. շաքարը:
- Առանձին տարայի մեջ խառնել ալյուրը,փխրեցուցիչը,աղը, վանիլինը:
- Կամաց-կամաց լցնել այս խառնուրդը ձվով խառնուրդի մեջ,խառնել մինչև դառնա համասեռ:
- Թավայի վրա դնել թուղթ և վրան քսել կարագ,լցրեք ստացված խառնուրդը և տարածեք:
- Տաքացնել ջեռոցը մինչև 200 աստիճան:
- Դնել ջեռոցի մեջ 10 րոպե:
- Կրեմը պատրաստելու համար խառնել կաթնաշորը,շաքարը,վանիլինը մինչև դառնա համասեռ:
- 250. սերուցքը սառեցնել,հարել,ավելացնել խառնուրդին:
- Խմորը ջեռոցից հանելուց հետո թողնել հովանա,հետո բաժանել 2 մասի:
- Ներքևի խմորը դնել տարայի մեջ,վրան քսել 2/3 կրեմ,վրան դնել 2-րդ խմորը,վրան քսել մնացած կրեմը:
- Վերջում ցրան լցնել կակաոյի փոշի և դնել սառնարաՆյութի աղբյուր ՝ https://info-arm.com/
loading...