Սա շատ կանանց ամենասիրելի բաղադրատոմսերից է:
Բաղադրիչներ
Հանքային ջուր -1 բաժակ
Ձու – 1 հատ
Աղ - 0,5 թ. գդալ
Շաքարավազ – 0,5 թեյի գդալ
Բուսայուղ – 4 ճաշի գդալ
Ալյուր- 4 բաժակ (հնարավոր է մի փոքր ավել պահանջվի)
Պատրաստման եղանակը
Խառնել բոլոր բաղարիչները, բացի ալյուրից:
Ալյուրն ավելացնել աստիճանաբար:
Հունցել փափուկ, էլաստիկ, փայլուն և ձեռքերին չկպչող խմոր:
Այս խմորից կարելի է վարենիկ, պելմենի, խինկալի, թաթար բորակի պատրաստել: Եթե ցանկանում եք չեբուրեկի պատրաստել, ապա խմորին պետք չէ ձու ավելացնել:
Բարի ախորժակ
Նյութի աղբյուր ՝ https://goodinfo-24.ru
loading...