Բաղադրիչներ
1 կիտրոն
100 գ ալյուր
100 գ վարսակ (մանրացված)
2 ձու
200 գ յուղազրկված կեֆիր
5 գ փխրեցուցիչ
Շաքարի փոշի զարդարելու համար
Պատրաստման եղանակը
Վարսակը և ալյուրը խառել, ավելացնել փխրեցուցիչը:
Ավելացնել կեֆիրը և ձվերը, լավ խառնել:
Բլենդերի օգնությամբ մանրացնել կիտրոնը կեղևով և ավելացնել խմորի մեջ:
Խմորից գնդիկներ ձևավորել, յուրաքանչյուր գնդիկը թաթախել շաքարի փոշու մեջ և դնել ջեռոցի տապակի վրա, որի վրա անհրաժեշտ է նախապես յուղաթուղթ փռել:
Թխել 15 րոպե 200 աստիճանի տակ:
Ցածր կալորիականությամբ և համեղ թխվածքաբլիթը պատրաստ է: Անուշ լինի:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց՝ Goodinfo-ն
loading...