Բաղադրիչներ
0,5 կգ կաթնաշոռ 9%-անոց յուղայնության
0,5 լ կաթ 3,5 %-անոց յուղայնության
1 հատ ձու
0,5 թ. գդալ սոդա
50 գ կարագ
Աղ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Կաթն ու կաթնաշոռը լցնել կաթսայի մեջ և անընդհատ խառնելով հասցնել եռման, այնուհետև կրակը իջեցնել և շարունակել եփել մարմանդ կրակի վրա՝ անընդհատ խառնելով:
Երբ կաթը «կտրվի», կաթնաշոռային զանգվածը լցնել քամիչի վրա փռված թանզիֆի մեջ, Երբ ամբողջությամբ քամվի, ավելացնել աղը, կարագը, ձուն և դնել մարմանդ կրակի վրա: Եփել 5 րոպե անընդհատ խառնելով:
Կրակից վերցնել և լցնել նախապես պատրաստված կաղապարի մեջ: Կարելի է կաղապարի մեջ թանզիֆ փռել, որպեսզի պանիրը հետո հեշտությամբ դուրս բերվի կաղապարից:
Տեղավորել սառնարանում և թողնել ողջ գիշեր: Առավոտյան նախաճաշին վայելել անչափ համեղ տնական պանիրը:
Բարի ախորժակ:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Goodinfo-ն