Բաղադրիչներ

  • չորահաց — 150գր
  • կաղամբ — 300-350գր
  • վարունգ մարինացված — 150գր
  • եգիպտացորեն պահածոյացված — 200գր
  • մայոնեզ — 2-3ճ/գդ

Պատրաստման եղանակ

Կտրատում ենք կաղամբն ու մարինացված վարունգը:

Առանձին ամանի մեջ լցնում ենք չորահացը, եգիպտացորենը, կտրատված կաղամբն ու մարինացված վարունգը, ավելացնում ենք մայոնեզը և խառնում:

kaxambov-axcan-3

Եվ մեր աղցանը պատրաստ է:

kaxambov-axcan-4

Մատուցելիս վրան շաղ տվեք կտրատված կանաչի: Ի դեպ, կաղամբով աղցանի ցանկացած բաղադրիչ կարելի է փոփոխել ըստ Ձեր նախասիրության:

loading...