Բաղադրիչներ
- չորահաց — 150գր
- կաղամբ — 300-350գր
- վարունգ մարինացված — 150գր
- եգիպտացորեն պահածոյացված — 200գր
- մայոնեզ — 2-3ճ/գդ
Պատրաստման եղանակ
Կտրատում ենք կաղամբն ու մարինացված վարունգը:
Առանձին ամանի մեջ լցնում ենք չորահացը, եգիպտացորենը, կտրատված կաղամբն ու մարինացված վարունգը, ավելացնում ենք մայոնեզը և խառնում:
Եվ մեր աղցանը պատրաստ է:
Մատուցելիս վրան շաղ տվեք կտրատված կանաչի: Ի դեպ, կաղամբով աղցանի ցանկացած բաղադրիչ կարելի է փոփոխել ըստ Ձեր նախասիրության:
loading...