Բաղադրամասեր

  • 4 հատ ձու,
  • 250 գրամ շաքարավազ,
  • 250 գրամ թթվասեր,
  • 1.5 թեյի գդալ սոդա,
  • 2 ճաշի գդալ կակաո,
  • 200 գրամ կարագ,
  • 800-900 գրամ ալյուր,

Կրեմի համար ՝

  • 300 գրամ կարագ,
  • 2 տուփ եփած խտացած կաթ,
  • 100 գրամ շոկոլադ

Պատրաստման եղանակը

Կարագը, ձուն և շաքարավազը լավ հարել, ավելացնե թթվասեր ՝ սոդայով և այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ խմոր:

Բաժանել 7 գնդի: Թխել առանձին-առանձին:

Կրեմը պատրաստելու համար հարկավոր է ՝

Խտացրած կաթը, կարագը և շոկոլադը լավ հարել, եփել։

Բոլորը միասին լավ խառնել, քսել շերտերին: Վրան քերել շոկոլադե սալիկ:

Նյութի աղբյուր՝ xohanoc.am

loading...