Շատ մարդկանց մոտ օրգանիզմի թթվայնությունը բարձր է: Դա սխալ սննդի, ռաֆինացված շաքարի օգտագործման արդյունք է: Սակայն ոչ բոլորն են գիտակցում, որ  թթու միջավայրը հիանալի է քաղցկեղի զարգացման ավելորդ քաշի, տարբեր հիվանդությունների համար:

Այս բնական միջոցները կօգնեն ճիշտ և առողջ միջավայր պահպանել օրգանիզմում:

Օրը սկսել ժպիտով և մեկ բաժակ կիտրոնաջրով:  Չնայած, որ կիտրոնը թթու է,  այն բարենպաստ ազդեցություն է գործում օրգանիզմի վրա: Խմեք այդ ըմպելիքը  ստամոքսը մաքրելու համար:

Կերեք շատ աղցան՝ պատրաստված կանաչեղենից, համեմված կիտրոնի հյութով և բարձրակարգ ձիթայուղով: Կանաչ բանջարեղենները և մրգերը հիանալի միջավայր են ստեղծում օրգանիզմում:  Օրվա ընթացքում որքան հնարավոր է օգտագործեք թարմ մրգեր և բանջարեղեն:

Օրվա ընթացքում մի քանի հատ նուշ օգտագործեք: Այն պարունակում է մագնիում և կալցիում, որոնք կարգավորում են շաքարի պարունակությունը արյան մեջ:

Խմեք նշի կաթ: Հնարավորության դեպքում կովի կաթի փոխարեն նախապատվությունը տվեք նշի կաթին:

Շատ զբոսնեք և մարմնամարզություն արեք: Ակտիվությունը չափազանց կարևոր է:

Խորը շնչեք: Աշխատեք հնարավորին չափ շատ լինել  մաքուր օդում:

Ամեն օր միս մի կերեք: Շաբաթվա ընթացքում  երեք օր աշխատեք միս չգտագործել:

Հրաժարվեք աղանդերից: Դրանք մեծ քանակությամբ շաքար են պարունակում: Շաքարը շատ վտանգավոր է առողջության համար;

Սննդակարգում  հնարավորին շատ բանջարեղեն ներառեք: Բացառություն է կազմում կարտոֆիլը,  շատ օգտակար են պղպեղը, դդմիկը, սմբուկը:

Շատ օգտակար է բրյուսելյան կաղաբը: Այն պարունակում է շատ սննդարար նյութեր և օգտակար ֆերմենտներ:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց՝ Goodinfo-ն

loading...