Առաջին
Որպեսզի ալադիները ստացվեն փամփլիկ ու նուրբ, կեֆիրը պետք է լինի սենյակային ջերմաստիճանի, եթե խմորը պատրաստվում է սառնարանից անմիջապես դուրս բերված կեֆիրով, ապա հնարավոր է ալադիները փքուն չստացվեն: Կաթնաթթուն և սոդան լավ են փոխազդում տաք միջավայրում:
Երկրորդ
Երբ խմորը պատրաստ է, թողնել հանգստանա սենյակային ջերմստիճանում 15-ից 30 րոպե;
Երրորդ
Երբ խմորը հանգստացել է, պետք չէ կրկին խառնել:
Չորրորդ
Ալադիները պետք է պատրաստել միջին կրակի վրա և փակ կափարիչով: Երբ ալադիների մակերևույթին առաջանում են անցքեր, պետք է շրջել դրանք:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց՝ Goodinfo-ն
loading...