Բազուկ պետք է օգտագործել ամեն օր և ահա թե ինչու:
Բազուկը  կարգավորում է գլյուկոզայի մակարդակը,  օգնում է  ազատվել ավելորդ կիլոգրամներից և, ընդհանուր առմամբ, շատ օգտակար է:

100գ բազուկը պարունակում է 43 կալորիա, 0 գ ճարպ, 0 գ խոլեստերին, 4 գ բջջանյութ, 9 գ շաքար, 2 գ սպիտակուց:

Բազուկը պարունակում է վիտամին С,  ֆոլաթթու,, երկաթ, մագնիում, լյումինաֆոր,  կալիում:

Բազուկը իջեցնում է զարկերակային ճնշումը:  Լայնացնում է  զարկերակները և հանգստացնում է սրտի զարկերը:  Խթանում է արյան շրջանառության համակարգի աշխատանքը:

Նվազեցնում է  վատ խոլեստերինի մակարդակը արյան մեջ, մաքրում է անոթների պատերը, դրանով իսկ կանխելով սրտի նոպաների և ինսուլտի առաջացումը:

Բազուկը շատ օգտակար է հղիներին: Բազուկը հարուստ է ֆոլաթթվով, իսկ հղիներին  շատ անհրաժեշտ է ֆոլաթթու,  որի շնորհիվ պաշտպանում է տարբեր հիվանդություններից:

Բազուկը պայքարում է օստեոպարոզի դեմ: Բազուկը  կարևոր դեր է խաղում օրգանիզմում կալցիումի յուրացման մեջ: Կալիցումը ապահովում է ոսկորների և ատամների առողջությունը:

[caption id="attachment_12688" align="alignnone" width="900"] Բազուկը վերահսկում է դիաբետը: Դիաբետով  տառապող մարդիկ  կարող են  սննդակարգում ներառել բազուկ: Բազուկը վերահսկում է արյան մեջ  գլյուկոզայի մակարդակը:[/caption]

Բազուկը  բուժում է անեմիան:  Բազուկը պարունակում է մեծ  քանակությամբ երկաթ: Երկաթը  շատ օգտակար է անեմիայի դեպքում:

Բազուկը կանխում է քաղցկեղի առաջացումը: Բազուկի մեջ պարունակվող  բետացիանինը  նվազեցնում է  շագանակագեղձի  քաղցկեղի և կրծքի քաղցկեղի բջիջները;

Բազուկը հանում է փորկապությունը, քանի որ հարուստ է  բջջանյութով, մաքրում է հաստ աղին, ստամոքսից դուրս է բերում տոքսինները:

Լավացնում է ուղեղի աշխատանքը:  Բազուկը բարձրացնում է մտավոր և ֆիզիկական  գործունեությունը 16%-ով: Այն կանխում է թուլամտությունը լավացնում է ուղեղի  ընդհանուր աշխատանքը:

 

Նյութը հրապարակման պատրաստեց՝ Goodinfo-ն

loading...