Բաղադրամասեր
500 Գ կարագին՝ 5 ձու 2 բաժակ շաքարավազՙ 2 բաժակ թթվասերՙ 1թգ. սոդաՙ Ալյուր, 2 տուփ խտացրած կաթ 1 տուփ շոկոլադ
Պատրաստման եղանակը 1
00 գր. կարագը լավ հարել, 3 ձուն և 1 բաժակ շաքարավազը լավ հարել, ավելացնել 2 բաժակ թթվասեր` 1 թգ. սոդայով և այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ խմոր: Բաժանել 7 գնդի: Թխել առանձին-առանձին: ԿՐԵՄ - 2 տուփ խտացրած կաթը 2 ժամ եռացնել, 2 ձվի դեղնուցը 1 բաժակ շաքարավազով հարել: 400 գր. կարագը փափկեցնել, լավ հարել: Բոլորը միասին լավ խառնել, քսել շերտերին: Վրան քերել շոկոլադե սալիկ:
Աղբյուրը ` © xohanoc.am https://xohanoc.am/post/mikado
loading...