Բացի տապակելուց գոյություն ունեն մթերքների ջերմամշակման մի շարք եղանակներ՝ խաշել, շոգեխաշել, ջեռոցում եփել: Xohanoc.am-ը գրում է, որ այս ամենը կարել է անել առանց բուսայուղի կամ սերուցքային կարագի: Բայց մթերքները հեշտությամբ կարելի է տապակել նաև առանց յուղի: Unhygienic cooking oil in cooking pan. Inside of cooking pan is dirty and unhygienic. Horizontal composition. Image developed from Raw. Շատ արտադրողներ այսօր առաջարկում են նոր տեխնոլոգիաներով արտադրված թավաների և կաթսաների լայն տեսականի: Կարելի է տապակել միսն առանց յուղի տեֆլոնե ծածկույթով թավայում:

Ինչպե՞ս պատրաստել առանց յուղի

Խոսենք հիանալի այլընտրանքների մասին: Անկասկած, ճարպերը մարդու օրգանիզմում շատ կարևոր դեր են խաղում: Նրանք օգնում են, որպեսզի վիտամիներնը յուրացվեն օրգանիզմի կողմից, նպաստում են հորմոնների ստեղծմանը, և ոչ միայն: Բայց այդպիսի ճարպեր կարող են հայտնվել մարդու օրգանիզմում այն դեպքում, երբ մարդն օգտագործում է ձկնեղեն, ընկուզեղեն, թռչնի և կենդանու միս: 219 Այնպես որ պետք չէ վախենալ ճարպերի պակասից: Բոլոր մթերքները կարելի է խաշել, շոգեխաշել և եփել ջեռոցում: Շատ օգտակար է կերամիկական կաթսայով ջեռեփուկը: 315 Այս եղանակով կարելի է պատրաստել ամեն ինչ: Շատ համեղ է ստացվում փայլաթիթեղի մեջ պատրաստած ձուկը, այն չի կորցնում բնական ճարպերը:
loading...