Ճարպերն այրող ըմպելիք՝ մեղրով և դարչինով
Բաղադրիչներ
- 2/3 բաժակ եռացրած ջուր
- 1 թեյի գդալ մեղր
- 1 ճաշի գդալ քերած կոճապղպեղ
- ½ թեյի գդալ դարչին
- Կես լիմոնի հյութ
Պատրաստման եղանակը
1 Եռացրած ջրի մեջ հալեցրեք մեղրը, ավելացրեք դարչինը, կոճապղպեղը, կիտրոնի հյութը:
2 Մի փոքր տաքացրեք կոկտեյլը, ինչպես ձեզ դուր կգա, բայց ոչ մի դեպքում չի կարելի հասցնել եռման աստիճանի:
3 Վերցրեք կրակից, խառնեք և թողեք մնա այդպես մեկ րոպե:
Խմեք այս ըմպելիքն օրը երկու անգամ. Առավոտյան՝ նախաճաշելուց 30 րոպե առաջ և երեկոյան՝ քնելուց առաջ:
loading...