Ճարպերն այրող ըմպելիք՝ մեղրով և դարչինով

 

Բաղադրիչներ

  • 2/3 բաժակ եռացրած ջուր
  • 1 թեյի գդալ մեղր
  • 1 ճաշի գդալ քերած կոճապղպեղ
  • ½ թեյի գդալ դարչին
  • Կես լիմոնի հյութ

 


Պատրաստման եղանակը

Եռացրած ջրի մեջ հալեցրեք մեղրը, ավելացրեք դարչինը, կոճապղպեղը, կիտրոնի հյութը:

Մի փոքր տաքացրեք կոկտեյլը, ինչպես ձեզ դուր կգա, բայց ոչ մի դեպքում չի կարելի հասցնել եռման աստիճանի:

Վերցրեք կրակից, խառնեք և թողեք մնա այդպես մեկ րոպե:

 

Խմեք այս ըմպելիքն օրը երկու անգամ. Առավոտյան՝ նախաճաշելուց 30 րոպե առաջ և երեկոյան՝ քնելուց առաջ:

loading...