Սոդայի և մեղրի խառնուրդը, թվում է, տարօրինակ բաղադրատոմս է, քանի որ քաղցկեղի բջիջները սնվում են շաքարով: Սակայն այս դեպքում շաքարը գործում է լիովին այլ կերպ:

Քաղցկեղի բջիջները չեն կարողանում ստանալ մեղրի շաքարը, քանի որ սոդան ամբողջովին չեզոքացնում է այն: Այս բաղադրության մեջ ավելացվող սոդայի շնորհիվ դեղամիջոցն ուղղակի հրաշքներ է գործում՝ պայքարելով քաղցկեղի դեմ: healthyfoodstar.com-ի փոխանցմամբ՝ սոդան ներթափանցում է քաղցկեղի բջիջների մեջ և ոչնչացնում է դրանք:

Բաղադրություն

  • Սոդա
  • Մեղր

1/3 հարաբերությամբ խառնեք սոդան և մեղրը: Խառնեք բաղադրիչներն այնքան, մինչև համասեռ զանգված ստանաք: Խառնուրդը եփեք ցածր կրակի վրա մոտավորապես 10 րոպե:

Մեկ ամիս շարունակ, օրական 3թ/գ կերեք այս խառնուրդից:

Թերապիայի ընթացքում պետք է խուսափել մսի, շաքարի և սպիտակ ալյուրի օգտագործումից:

Հ.Գ.Սիրելի ընթերցողմի մոռացիրոր յուրաքանչյուր օրգանիզմ յուրովիկարող է արձագանքել այս կամ այն դեղամիջոցինԻնչը օգտակար է մեկինկարող է 
հակացուցված լինել մյուսինԱյդ պատճառով մինչ դրանք գործածելըճիշտկլինի խորհրդակցել բժշկի հետ:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը

Աղբյուրը ՝ https://168.am/2015/11/13/561840.html

loading...