Արյան մեջ շաքարի մակարդակը նվազեցնելու բնական միջոց
Բաղադրիչներ
- 150 գրամ դդմի կորիզ
- Ջուր
- ½ թեյի գդալ դարչին
- 4-5 խուրմա
Պատրաստման եղանակը
1 Դդմի կորիզները 8 ժամ թրջեք ջրի մեջ:
2 Թափեք ջուրը և կորիզները լցրեք բլենդերի մեջ: Ավելացրեք չորս բաժակ ջուր և լավ հարեք:
3 Ստացված զանգվածն անցկացրեք թանզիֆով: Ավելացրեք մանրացրած խուրման և դարչինը, հետո նորից հարեք:
4 Ստացված դդմային կաթը լցրեք ապակե տարրայի մեջ և պահեք սառնարանում:
Այս ընպելիքը պետք է խմել առավոտյան, սոված փորին, նախաճաշից կես ժամ առաջ, 100 գրամ: Այն պետք է խմել ընդմիջումներով. Չորս օր խմեք, չորս օր ընդմիջեք:
Այս ըմպելիքը կարելի է թե՛ մեծերին, թե՛ երեխաներին:
loading...