Արյան մեջ շաքարի մակարդակը նվազեցնելու բնական միջոց

 

Բաղադրիչներ

  • 150 գրամ դդմի կորիզ
  • Ջուր
  • ½ թեյի գդալ դարչին
  • 4-5 խուրմա

Պատրաստման եղանակը

Դդմի կորիզները 8 ժամ թրջեք ջրի մեջ:

Թափեք ջուրը և կորիզները լցրեք բլենդերի մեջ: Ավելացրեք չորս բաժակ ջուր և լավ հարեք:

Ստացված զանգվածն անցկացրեք թանզիֆով: Ավելացրեք մանրացրած խուրման և դարչինը, հետո նորից հարեք:

Ստացված դդմային կաթը լցրեք ապակե տարրայի մեջ և պահեք սառնարանում:

Այս ընպելիքը պետք է  խմել առավոտյան, սոված փորին, նախաճաշից կես ժամ առաջ,  100 գրամ: Այն պետք է խմել ընդմիջումներով. Չորս օր խմեք, չորս օր ընդմիջեք:

Այս ըմպելիքը կարելի է թե՛ մեծերին, թե՛ երեխաներին:

 
loading...