Ամենաաղտոտ իրը խոհանոցում սպասք լվանալու սպունգն է:
Դրա մեջ կուտակված բակտերիաները կարող են կաթվածի պատճառ դառնալ:
Ատամի խոզանակների համար նախատեսված տուփը հավաքում է այն բոլոր մանրէները, որոնք, թողնում է խոզանակը:
Համակարգչի ստեղնաշարի վրա բակտերիաների պարունակությունը 150 անգամ ավելի է:
Հեռակառավարման վահանակը բորբոսանյութ է պարունակում:
Անկողնում մնում են մեռած բջիջները:
Հորդանանի գիտնականները հայտնաբերել են, որ երբ մարդը ոտքը դնում է գորգին, օդ են բարձրանում 35 մլն մանրէներ:
loading...