Ամենաաղտոտ իրը խոհանոցում սպասք լվանալու սպունգն է:

Դրա մեջ կուտակված բակտերիաները կարող են կաթվածի պատճառ դառնալ:

Ատամի խոզանակների համար նախատեսված տուփը հավաքում է այն բոլոր մանրէները, որոնք, թողնում է խոզանակը:

Համակարգչի ստեղնաշարի վրա բակտերիաների պարունակությունը 150 անգամ ավելի է:

Հեռակառավարման վահանակը բորբոսանյութ է պարունակում:

Անկողնում մնում են մեռած բջիջները:

Հորդանանի գիտնականները հայտնաբերել են, որ երբ մարդը ոտքը դնում է գորգին, օդ են բարձրանում 35 մլն մանրէներ:

loading...