Ձեզ հարկավոր է

1. կոկոսի փոշի — 70 գր  

2. խտացրած կաթ — 400 գր

3. կարագ -200 գր

4. սպիտակ շոկոլադ — 200 գր

 

Պատրաստման եղանակը 

1. Կարագն ու շոկոլադը հալեցրեք ու իրար խառնեք: Հալեցրեք թույլ կրակի վրա և անընդհատ խառնեք:

2. Ավելացրեք խտացրած կաթը և լավ խառնեք:

3. Հետո ավելացրեք կոկոսի փոշին ու կրկին խառնեք, մինչև համասեռ զանգված ստանաք:

4. Պատրաստի զանգվածը լցրեք ապակե տարայի մեջ և 5 ժամով կամ ավելի լավ կլինի ամբողջ գիշերը թողեք սառնարանի մեջ:

loading...