Budetezdorovy.ru-ն գրում է, որ կաղամբը հակաբորբոքային հատկություններ ունի։ Այս մթերքն օգտակար է հաստ աղու և ոսկորների առողջության համար։ Կայքը ներկայացրել է կաղամբը սննդակարգ ներառելու 5 պատճառ։
Օգտակար է խոցի դեպքում։ Փոքր կաղամբից, նեխուրից, 2 կանաչ խնձորից, կես կիտրոնից և 2 թեյի գդալ իմբիրից հյութ պատրաստեք և օգտագործեք։
Դետոքսիկացիայի համար։ Թարմ, մշակման չենթարկված կաղամբի օգտագործումը կօգնի մաքրել աղիները։ Այն պայքարում է աղիների բորբոքման և դիարեայի դեմ։ Լավագույն արդյունքի համար օրվա ընթացքում մի քանի բաժակ կաղամբի հյութ օգտագործեք։
Արյան համար։ Անեմիայով տառապող անձանց խորհուրդ է տրվում օրվա ընթացքում նվազագույնը մեկ բաժակ կաղամբի հյութ խմել։ Այն նյութեր է պարունակում, որոնք օգտակար են արյան համար։
Քաշը նվազեցնելու համար։ Կաղամբը հրաշալի մթերք է այն անձանց համար, ովքեր պայքարում են ավելորդ կիլոգրամների դեմ։ Նախ՝ կաղամբը չափազանց քիչ կալորիաներ է պարունակում, բացի այդ՝ միզամուղ հատկություն ունի, ինչպես նաև՝ օգնում է մաքրել օրգանիզմը։
Լյարդի համար։ Կաղամբը հրաշալի մթերք է, որն օգնում է մաքրել լյարդը։ Այն հակաբորբոքային հատկություններ ունի։
Ինչպես օգտագործել
Կաղամբից ամենաշատ օգուտը ստանալու լավագույն միջոցը դրանից թարմ հյութ պատրաստելն է։ Սակայն ջերմային մշակման արդյունքում կաղամբը չի կորցնում իր հատկությունները, հետևաբար՝ այն կարող եք սննդակարգ ներառել և օգտագործել ամենատարբեր եղանակով։
Աղբյուրը՝ 168.am