Իսկ ինչո՞ւ չփորձել:

Ճաշացանկ

Նախաճաշ. վարսակի շիլա + 150 գ միրգ կամ խաշած ձու/վարունգ/լոլիկ

Երկրորդ նախաճաշ. միրգ/յոգուրտ/աղցան

Ճաշ. 200 գ թեթև ապուր (առանց կարտոֆիլի և մակարոնի), կարելի է ավելացնել ծաղկակաղամբ: Ապուրից 15-20 րոպե հետո՝ միրգ/խաշած միս (ավելի լավ է՝ հավի կրծքամիս) /խաշած ձուկ/աղցան/շոգեխաշած բանջարեղեն

Նախաընթրիք. կաթնաշոռ/աղցան

Ընթրիք. կաթնաշոռ/աղցան/կեֆիր (եթե շատ քաղցած եք, ապա կարելի է խաշած միս կամ 150 գ միրգ):

Խորհուրդներ

• Ճաշացանկը կարելի է ընտրել, փոխել և տեղափոխել՝ ըստ Ձեր հայեցողության: Նախաճաշին կարող եք ուտել 1 կտոր սև հաց:

• Կարևորը՝ գրեթե բացառել քաղցրը և թխվածքը:

• Մոռանալ տապակած կերակուրի մասին:

• Աղցանները պատրաստել բնական յոգուրտով, ձեթով, թթվասերով:

• Կարտոֆիլ կարելի է օգտագործել շաբաթը 2 անգամ, 200-ական գ: Խաղող և բանան նույնպես 2 անգամ՝ 1 շաբաթում:

• Միրգ օգտագործել մինչև ժամը 15:00-ն:

• Վերջին անգամ սնունդ ընդունել քնելուց 3-4 ժամ առաջ:

• Օրվա մեջ օգտագործել 1100-1200 կկալ-ից ոչ պակաս:

• Օրվա մեջ խմել ջուր՝ ոչ պակաս 1.5 լիտրից:

• Չափաբաժինը՝ ոչ ավելի 250 գրամից:

• Կարելի է թեյ, սուրճ՝ առանց հավելումների:

• Սահմանափակել աղը:

• Սպորտ՝ օրը ոչ պակաս 40 րոպեից:

• Շատ շարժվեք, քայլեք:

loading...