Mirkrasoty.life կայքը գրում է, որ կառուցվածքը պահպանելու համար հարկավոր է ժամանակ առ ժամանակ օրգանիզմը մաքրել հնդակաձավարի ալյուրի օգնությամբ։ Ըմպելիքը բավական համեղ է ստացվում և պատրաստվում է հնկաձավարի ալյուրից, որը բազմաթիվ օգտակար հատկություններ ունի։
- Մաքրում է անոթները և նվազեցնում արյան մեջ շաքարի մակարդակը։
- Արագացնում է և կարգավորում նյութափոխանակությունը։
- Կարգավորում է աղեստամոքսային տրակտի աշխատանքը։
- Օրգանիզմից դուրս է բերում շլակներն ու տոքսինները։
- Ամրացնում է նյարդային համակարգը։
Բաղադրիչներ
- 1 ճաշի գդալ հնդկաձավար
- 1 բաժակ անյուղ կեֆիր։
Պատրաստման եղանակը.
- Հարկավոր է մանրացնել հնդկաձավարն այնքան, մինչև ստանաք ալյուր։
- Ալյուրի վրա կեֆիր լցրեք, լավ խառնեք, դրեք սառնարանում։
Այս խառնուրդը հարկավոր է օգտագործել նախաճաշելուց 30 րոպե առաջ` 14 օրվա ընթացքում։
Աղբյուրը՝ 168.am
loading...