Mirkrasoty.life կայքը գրում է, որ կառուցվածքը պահպանելու համար հարկավոր է ժամանակ առ ժամանակ օրգանիզմը մաքրել հնդակաձավարի ալյուրի օգնությամբ։ Ըմպելիքը բավական համեղ է ստացվում և պատրաստվում է հնկաձավարի ալյուրից, որը բազմաթիվ օգտակար հատկություններ ունի։

  • Մաքրում է անոթները և նվազեցնում արյան մեջ շաքարի մակարդակը։
  • Արագացնում է և կարգավորում նյութափոխանակությունը։
  • Կարգավորում է աղեստամոքսային տրակտի աշխատանքը։
  • Օրգանիզմից դուրս է բերում շլակներն ու տոքսինները։
  • Ամրացնում է նյարդային համակարգը։

Բաղադրիչներ

  • 1 ճաշի գդալ հնդկաձավար
  • 1 բաժակ անյուղ կեֆիր։

Պատրաստման եղանակը.

  1. Հարկավոր է մանրացնել հնդկաձավարն այնքան, մինչև ստանաք ալյուր։
  2. Ալյուրի վրա կեֆիր լցրեք, լավ խառնեք, դրեք սառնարանում։

Այս խառնուրդը հարկավոր է օգտագործել նախաճաշելուց 30 րոպե առաջ` 14 օրվա ընթացքում։


Աղբյուրը՝ 168.am

loading...