Սոդան մեղրի հետ խառնելու միտքը տարօրինակ է թվում, որովհետև, ինչպես մենք գիտենք, քաղցկեղի բջիջները սնվում են շաքարով: Բայց տվյալ դեպքում շաքարը միանգամայն այլ կերպ է ազդում:
Քաղցկեղի բջիջներն ի վիճակի չեն լինի օգտագործել շաքարն իրենց հետագա աճի համար, քանի որ սոդան ամբողջովին վերացնում է դրանք: Մեղրը և սոդան կներթափանցեն քաղցկեղի բջջի մեջ և կոչնչացնեն այն:
Բաղադրիչներ
- Կերակրի սոդա
- Մեղր
Պատրաստման եղանակը
- Խառնել մեկ բաժին սոդան երեք բաժին մեղրի հետ:
- Բաղադրիչներն այնպես խառնել, որպեսզի ստացվի միասեռ զանգված:
- Պատրաստել խառնուրդը ցածր կրակի վրա մոտ 10 րոպե: Միջոցը պատրաստ է:
Օգտագործման եղանակը
- Այս դեղամիջոցից պետք է ամբողջ օրվա ընթացքում օգտագործել 3 թ/գ, տևողությունը՝ 1 ամիս:
- Այս թերապիայի ընթացքում անհրաժեշտ է խուսափել յուրաքանչյուր տեսակի մսի, շաքարի և ալյուրից պատրաստված մթերքի օգտագործումից:
loading...