Սոդան մեղրի հետ խառնելու միտքը տարօրինակ է թվում, որովհետև, ինչպես մենք գիտենք, քաղցկեղի բջիջները սնվում են շաքարով: Բայց տվյալ դեպքում շաքարը միանգամայն այլ կերպ է ազդում:

Քաղցկեղի բջիջներն ի վիճակի չեն լինի օգտագործել շաքարն իրենց հետագա աճի համար, քանի որ սոդան ամբողջովին վերացնում է դրանք: Մեղրը և սոդան կներթափանցեն քաղցկեղի բջջի մեջ և կոչնչացնեն այն:

Բաղադրիչներ

  1. Կերակրի սոդա
  2. Մեղր

Պատրաստման եղանակը

  1. Խառնել մեկ բաժին սոդան երեք բաժին մեղրի հետ:
  2. Բաղադրիչներն այնպես խառնել, որպեսզի ստացվի միասեռ զանգված:
  3. Պատրաստել խառնուրդը ցածր կրակի վրա մոտ 10 րոպե: Միջոցը պատրաստ է:

Օգտագործման եղանակը

  1. Այս դեղամիջոցից պետք է ամբողջ օրվա ընթացքում օգտագործել 3 թ/գ, տևողությունը՝ 1 ամիս:
  2. Այս թերապիայի ընթացքում անհրաժեշտ է խուսափել յուրաքանչյուր տեսակի մսի, շաքարի և ալյուրից պատրաստված մթերքի օգտագործումից:
loading...