Բաղադրիչներ

1. Թթվասեր – 200 մլ
2. Ազնվամորու կամ մեկ այլ տեսակի ժելե՝ նախատեսված 400 մլ ջրի համար
3. Ջուր – 150 մլ
4. Շաքարի փոշի՝ ըստ ճաշակի

 

Պատրաստման եղանակը

1. Ժելեն լուծել եռացրած ջրի մեջ և մի փոքր սառեցնել:

2. Հարել հարիչով, ավելացնել թթվասերը՝ չդադարեցնելով խառնելը. պետք է առաջանան շատ պղպջակներ:

3. Հետո ըստ ճաշակի ավելացնել շաքարի փոշին:

4. Աղանդերը տեղափոխել մատուցվող ափսեի մեջ և դնել սառնարանը՝ մինչև պնդանալը


Աղբյուրը՝ 168.am

loading...