Բաղադրամասեր

500 գ. ընկույզ,

500 գ. մեղր,

100 գ. շաքար

Պատրաստման եղանակը

Մեղրը շաքարի հետ եփել, օշարակի մեջ լցնել մանր կտրատած և թեթևակի տապակած ընկույզ և 15 րոպե եփել:

Պատրաստի գոզինախը (տաք) լցնել սառը ջրով թրջած ափսեի մեջ, հարթեցնել և սառեցնել:

Դրանից հետո ափսեն թեթևակի տաքացնել, գոզինախը ամբողջությամբ հանել միջից, այնուհետև կտրատել շեղանկյան ձևով:

Կտրատած գոզինախը դնել ափսեի մեջ:

Ընկույզի փոխարեն կարելի է նուշ օգտագործել:


Աղբյուրը՝ http://168.am

loading...