Բաղադրիչներ

  1. Ձու – 3 հատ
  2. Շաքարավազ – 150 գ
  3. Ալյուր – 200 գ
  4. Փխրեցուցիչ – 2 թ/գ
  5. Կարագ կամ մարգարին – 150 գ
  6. Նարնջի հյութ – 1 հատ
  7. Կիտրոնի կեղև – 1 հատ
  8. Կարագ՝ կաղապարը պատելու համար
  9. Նարնջի ջեմ կամ կիտրոնի մուրաբա

Պատրաստման եղանակը

  1. Ձվերը հարել շաքարավազի հետ: Ալյուրը խառնել փխրեցուցչի հետ, ավելացնել փափուկ մարգարինը, հարած ձուն, հյութը և կեղևը:
  2. Լավ խառնել խմորը և տեղավորել յուղապատած կաղապարի մեջ:
  3. Թխել 130 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 15-20 րոպե:
  4. Պատրաստի թխվածքը կիսել 2 մասի և նարնջի ջեմ քսել: Այդպես շատ ավելի համեղ է լինում:
Աղբյուրը՝ 168.am
loading...