ձուկ – 2 հատ

լավաշ – 2 հատ

թթվասեր – 100 գր

կանաչի – ըստ ճաշակի

ձու – 1 հատ

վարունգ մարինացված – ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակ

Ձուկը բաժանում ենք կտորների։

Կանաչին մանրացնում ենք։

Ավելացնում ենք թթվասերն ու խառնում ենք։

Լավաշի յուրաքանչյուր շերտ բաժանում ենք 3-4 մասի

Լավաշի շերտերը պատում ենք սոուսով։

Կենտրոնում դնում ենք ձկան կտորներն ու համեմում ենք։

Լավաշը ծրարի նման փաթաթում ենք, վրան քսում ենք մի քիչ սոուս, որպեսզի եզրերն ամրանան։

Նույն ձևով պատրաստում ենք մյուս ծրարները։

Ծրարները դնում ենք յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ, ապա պատում ենք ձվի դեղնուցով։

Թխում ենք 30 րոպե 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։

Լավաշով համեղ ծրարները մատուցում ենք մարինացված վարունգի հետ։

loading...