Բաղադրիչներ

կարագ – 1 տուփ

սամիթ – 5-7 ճյուղ

մաղադանոս – 5-7 ճյուղ

սխտոր – 1 ատամիկ

Պատրաստման եղանակ

Կարագը նախօրեք հանում ենք սառնարանից, որպեսզի հալվի սենյակային պայմաններում

Մաղադանոսն ու սամիթը լվանում ենք, չորացնում ենք սրբիչի օգնությամբ, ապա մանր կտրատում ենք:

Կարագը դնում ենք տարայի մեջ, ապա ավելացնում ենք մաղադանոսն ու սամիթը:

Կարելի է ավելացնել նաև մի քիչ ճզմիչով անցկացրած սխտոր:

Ցանկության դեպքում կարելի է ավելացնել նաև մի քանի կաթիլ կիտրոնի հյութ ու կեղև:

Ստացված զանգվածը լավ խառնում ենք, մինչև ստացվի միասեռ զանգված:

Ահա և պատրաստ է մեր կարագը:

Բարի ախորժակ:

loading...