Այս քաղցրավենիքը շատ հեշտ է պատրաստել և այն անչափ համեղ է։

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ՝

 

1 բաժակ կաթ,
200 գրամ մարգարին,
20 գրամ խմորիչ,
ալյուր (ինչքան հարկավոր կլինի խմորի համար)։

Պատրաստումը՝

Խառնեք բոլոր բաղադրիչները և հունցեք խմորը, դրեք այն սառնարանում մի քանի ժամով։

Այնուհետև բաժանեք խմորը 2 մասի և գրտնակեք բարակ շերտերի, կտրելով եռանկյուններ։ Լցրեք վրան շաքար։

Պտտեք եռանկույնները, որպեսզի ունենա գրեթե կրուասանի տեսք։

Նորից պատեք շաքարով։

Թխեք 200 աստիճանի տակ մինչև ոսկեգույն դառնալը։ Բարի ախորժակ։

loading...