Բաղադրիչներ

  1. Կաթնաշոռ – 300 գ
  2. Սերուցք (10 տոկոսանոց) – 150 մլ
  3. Բանան – 2 հատ
  4. Մեղր – 2 ճ/գ
  5. Վանիլին

Պատրաստման եղանակը

  1. Բլենդերով հարել կաթնաշոռը, բանանը, մեղրը, վանիլինը և սերուցքը (սկզբում լցնել 50-70գ):
  2. Անհրաժեշտության դեպքում սերուցքն ավելացնել (ամեն ինչ կախված է կաթնաշոռից):
  3. Պետք է ստացվի թթվասերի պնդության զանգված:
  4. Լցնել պաղպաղակը կոնտեյների մեջ և տեղավորել սառցախցիկում 2 ժամ: Կստացվի փափուկ պաղպաղակ:
  5. 4 ժամ անց պաղպաղակը կպնդանա:
loading...