Բաղադրիչներ

  1. Ձկան ֆարշ – 250 գ
  2. Սոխ – 1 հատ
  3. Պաքսիմատ – 3-4 ճ/գ
  4. Սերուցք – 300 մլ
  5. Քերած պանիր – 50-100 գ
  6. Բրոկոլի՝ ըստ ճաշակի
  7. Աղ՝ ըստ ճաշակի
  8. Աղացած սպիտակ պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  1. Ձկան ֆարշի մեջ աղալ կամ շատ մանր կտրատել մեկ հատ սոխ: Ավելացնել աղացած պաքսիմատ, աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի:
  2. Ձևավորել մսագնդիկներ:
  3. Բրոկոլին կտրատել:
  4. Մսագնդիկները շարել ջեռոցի տապակի մեջ և ուղարկել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցը մոտ 5 րոպե:
  5. Պատրաստել սոուսը. թասի մեջ լցնել սերուցքը, ավելացնել քերած պանիրը, աղ և պղպեղը՝ ըստ ճաշակի:
  6. Ջեռոցից հանել տապակը, մսագնդիկների հետ շարել բրոկոլին:
  7. Մսագնդիկների վրա լցնել սոուսը և տապակը նորից ուղարկել 180-190 աստիճան ջեռոցը ևս 20 րոպե:

Աղբյուրը՝ 168.am

loading...