Միջերկրածովյան մարինադ՝ լոլիկով և ռեհանով

 

Չափաբաժինը – 2-3 կգ միս

Մարինացման ժամանակը – 360 րոպե

Բաղադրիչներ

  1. Լոլիկ՝ սեփական հյութի մեջ – 1 լ
  2. Կիտրոնի հյութ – 1 հատ
  3. Շաքարավազ – 70 գ
  4. Կապար – 1 ճ/գ
  5. Սխտոր – 5 ատամիկ
  6. Ռեհան – 100 գ
  7. Ձիթապտղի յուղ – 100 մլ
  8. Աղ, սև պղպեղ

Էկզոտիկ մարինադ՝ թթվասերով և նարինջով

Չափաբաժինը – 2-3 կգ միս

Մարինացման ժամանակը – 360 րոպե

Բաղադրիչներ

  1. Նարինջ – 1 հատ
  2. Սխտորի փոշի – 1 ճ/գ
  3. Ռեհան – 2 թ/գ
  4. Աղացած հիլ – 1 թ/գ
  5. Թթվասեր – 600 գ
  6. Մայոնեզ – 300 գ
  7. Աղ, սև պղպեղ

Ճապոնական մարինադ՝ սոյայի սոուսով և կոճապղպեղով

Չափաբաժինը – 2-3 կգ միս

Մարինացման ժամանակը – 180 րոպե

Բաղադրիչներ

  1. Սոյայի սոուս – 200 մլ
  2. Թերեակի սոուս – 200 մլ
  3. Լայմ – 2 հատ
  4. Չիլի պղպեղ – 1-2 հատ
  5. Համեմ – փոքր փունջ
  6. Կոճապղպեղ – թարմ – 100 գ
  7. Քունջութի յուղ – 50 մլ

Աղբյուրը՝ 168.am

loading...