Բաղադրիչներ

  1. Շամպինիոն – 1 կգ
  2. Աղ – 1 ճ/գ
  3. Շաքարավազ – 1 ճ/գ
  4. Քացախ – 1 թ/գ
  5. Կորեական համեմունք – 1.5 ճ/գ
  6. Բուսայուղ – 2 ճ/գ
  7. Սոխ – 2 հատ
  8. Սխտոր – 2-6 ատամիկ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խառնել սունկը, աղը, շաքարավազը, քացախը և համեմունքը, շոգեխաշել 10 րոպե:
  2. Ավելացնել բուսայուղը և խոշոր կտրատված սոխն ու սխտորը:
  3. Շոգեխաշել ևս 5 րոպե, սառեցնել և մատուցել:
loading...