Բաղադրիչներ
- կաթնաշոռ - 250 գր
- կակաո - 3 ճ/գ
- կաթ - 100 մլ
- շաքարավազ - 2 ճ/գ
- վանիլին - 0,5 թ/գ
- ընկույզ - ըստ ճաշակի
-
Պատրաստման եղանակ
- Կաթնաշոռը լցնում ենք բլենդերի մեջ, ավելացնում ենք կակաոն, շաքարավազը, վանիլինն ու մի փոքր կաթ։
- Ստացված զանգվածը լցնում ենք որևէ տարայի մեջ, ավելացնում ենք ընկույզն ու 1-2 ժամ պահում ենք սառնարանում։
- Ստացվում է շատ օգտակար ու համեղ դեսերտ պլոմբիրի համով։ Սառնարանում պահելուց հետո այն պնդանում ու վերածվում է պաղպաղակի։
Այս կրեմը կարող եք օգտագործել ինչպես տորթերի համար, այնպես էլ որպես առանձին դեսերտ։ ։)
- Կաթնաշոռը լցնում ենք բլենդերի մեջ, ավելացնում ենք կակաոն, շաքարավազը, վանիլինն ու մի փոքր կաթ։
loading...