Բաղադրիչներ

Պատրաստման եղանակ

բեզե-3

  1. Սպիտակուցները հարում ենք և աստիճանաբար ավելացնում ենք շաքարավազը։
    բեզե-4
  2. Շոկոլադը հալեցնում ենք այս բաղադրատոմսով  ու լցնում ենք սպիտակուցային զանգվածի վրա։
    բեզե-5
  3. Գդալով կամ ռետինե թիակով խառնում ենք ստացված զանգվածը։
    բեզե-6
  4. Գդալի օգնությամբ բեզեն դնում ենք փայլաթիթեղապատ ձևամանի մեջ։
    բեզե-7
  5. Թխում ենք 30 րոպե նախօրոք 110 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։ Պատրաստ լինելուց հետո թողնում ենք, որ սառչի, ապա մատուցում ենք։
    բեզե-8
loading...