Բաղադրիչներ
- ձվի սպիտակուց - 3 հատ
- շոկոլադ - 100 գր
- շաքարավազ - 170 գր
Պատրաստման եղանակ
- Սպիտակուցները հարում ենք և աստիճանաբար ավելացնում ենք շաքարավազը։
- Շոկոլադը հալեցնում ենք այս բաղադրատոմսով ու լցնում ենք սպիտակուցային զանգվածի վրա։
- Գդալով կամ ռետինե թիակով խառնում ենք ստացված զանգվածը։
- Գդալի օգնությամբ բեզեն դնում ենք փայլաթիթեղապատ ձևամանի մեջ։
- Թխում ենք 30 րոպե նախօրոք 110 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։ Պատրաստ լինելուց հետո թողնում ենք, որ սառչի, ապա մատուցում ենք։
loading...