Բաղադրիչներ

  1. Բուլղարական պղպեղ – 1.5 կգ
  2. Չիլի պղպեղ – 3 հատ
  3. Լոլիկ – 4 կգ
  4. Սխտոր – 200 գ
  5. Քացախ (9 տոկոս) – 200 մլ
  6. Աղ – 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Բուլղարական պղպեղը և լոլիկը լվանալ, հետո լավ չորացնել:
  2. Պղպեղները մաքրել, սերմերը հանել:
  3. Բոլոր բաղադրիչներն անցկացնել մսաղացով, ավելացնել քացախ և աղ:
  4. Խառնել և թողնել 1 ժամ:
  5. Պահել աջիկան սառը տեղում:
loading...