Բաղադրիչներ

  1. Կարտոֆիլ – 300 գ
  2. Քունջութ – 10 գ
  3. Բուսայուղ – 2 ճ/գ
  4. Սոխ – 1 հատ
  5. Խնձորի քացախ – 1/2 թ/գ
  6. Սև պղպեղ – 1/4 թ/գ
  7. Կարմիր պղպեղ – 1/4 թ/գ
  8. Սոյայի սոուս – 20 մլ

Պատրաստման եղանակը

  1. Կարտոֆիլը քերել կորեական քերիչով, լվանալ հոսող ջրով:
  2. Ջուր եռացնել և լցնել քերած կարտոֆիլը և թողնել, որ 2 րոպե եռա, հետո լցնել քամիչի մեջ և պահել սառը ջրի տակ:
  3. Մանր կտրատել սոխը և տապակել 2 ճ/գ բուսայուղով:
  4. Խորը ափսեի մեջ լցնել կարտոֆիլը սոխի հետ և լավ խառնել:
  5. Վրան լցնել սոյայի սոուսը և քացախը, ավելացնել քունջութ և պղպեղ: Նորից խառնել:
  6. Մատուցել 15 րոպե անց:
loading...